• Radno vrijeme - Ponedjeljak - Petak: 07:00 - 17:00
  • - Subota: 07:00 - 14:00

O nama

O nama

Laboratorija “Sky Medical Lab” registrovana je za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, imunohemije i hematologije.

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata.

U svom radu primjenjujemo principe dobre laboratorijske prakse. Stručni tim prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primjenjuje ih u praksi.Zaposleni u laboratoriji “Sky Medical Lab ” neprestano se obučavaju kako bi u svakom trenutku korisnicima pružili pravu informaciju od koje često zavise toki ishod ispitivanja i valjanost rezultata.

Oprema koja se koristi je od svjetskog renomiranog proizvođača Beckman Coulter

Vrijednosti koje njegujemo su

Kvalitet usluga
Opremljenost laboratorija
Stručnost zaposlenih
Partnerstvo sa ljekarima, pacijentima i ostalim saradnicima
Izvrsnost u pružanju laboratorijskih usluga
Organizovanost i fleksibilnost naših zaposlenih

Kvalitet rezultata se obezbjeđujepreciznodefinisanom tehnologijom rada u svim segmentima procesa laboratorijskog ispitivanja – od prijema pacijenata i trijaže uzoraka preko obavljanja samog ispitivanja, održavanja uslova radne sredine i ispravnosti sredstava za rad pa do pravovremenog izdavanja rezultata ispitivanja. Ono što našu laboratoriju čini jedinstvenom i prepoznatljivom je i brzina izdavanja rezultata – za najveći broj analiza oni se dobijaju u roku od nekoliko minuta do nekoliko sati.

Standardizacija svih procedurarada, primjena standardnih metoda, kvalitetna oprema koja se redovno održava i servisira, kvalitetni reagensi, referentni i kontrolni materijali, uz obezbeđenje zahtjevanih uslova radne sredine, planiranje, preispitivanje, neprekidno stručno i tehnološko usavršavanje kao i primjena strogo definisanih procedura za otkrivanje, definisanje i rješavanje odstupanja od njih jedini su način da se obezbjede kvalitetni, brzi i korisni rezultati a time i potvrdi neophodnost koordinisanog timskog djelovanja kliničara i laboratorije za dobrobit pacijenata.

Vizija laboratorije "Sky Medical Lab" je da bude prepoznatljiva na tržištu po specifičnom programu kvalitetnog pružanja usluga u oblasti biohemijske, hematološke i imunološke dijagnostike, sa reputacijom laboratorije koja se izdvaja stručnošću, brzinom, sposobnošću, i kvalitetom, pri čemu u svakom momentu može da odgovori zahtjevima tržišta. Da stvori ime koje će predstavljati sinonim za laboratorijsku dijagnostiku.

Misija Laboratorije "Sky Medical Lab" je zadovoljavanje potreba svih interesnih grupa, naših pacijenata, zaposlenih i poslovnih partnera.

Pretplatite se

Ostanite u kontaktu s nama kako biste dobili najnovije vijesti i kupone s popustom